Lokale Håndværkere ApS er en virksomhed som sætter Miljø og CO2 udledning som vigtigste prioritet. Vores motto er ‘ Brug en lokale håndværker hvis miljøet er vigtigt’. Hele vores koncept er opbygget så vi prioriterer miljøet først.

Kvinde bestiller en håndværker hos Lokale Håndværkere

Vi er i gang med at bygge 98 hjemmesider, en til hver kommune i Danmark. Det betyder at alle kommuner får deres egen lokale håndværker hjemmeside. På disse lokale håndværkere hjemmesider er der kun virksomheder der har adresse i den kommune virksomheden driver sin håndværkerforretning fra.

Vi arbejde dagligt for at finde kunder til vores miljøbevidste håndværkere på sociale medier og ved at kontakte private virksomheder i kommunen.

Det betyder at den enkelte håndværker ikke skal køre så langt for at besøge sine kunder. Det er godt for miljøet og CO2 udledningen.

Hos Lokale Håndværkere ApS tilbyder vi nu private virksomheder at vi kan hjælpe dem med at finde de rigtige håndværker til dem. Det gør de ved at udfylde et elektronisk skema og så finder vi de rigtige match til virksomheden. Benytter alle virksomhederne lokale håndværkere er de med til at minimere udledningen af CO2.

Kontakt os i dag på 7070 2006 eller via vores Kontaktformular